Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Shake & Make - Ismaskinen for is på farten

kr 219
Incl. VAT
- +
Et skikkelig dilemma: Solen skinner fra skyfri himmel, det er skikkelig varmt og du kunne tenkt deg en iskrem. Men, det er søndag, butikkene er stengt og fryseren er tom. Hva gjør du? Redningen finnes i form av denne ismaskinen for is på farten! Med denne gaven har du alltid tilgang på is, og ikke bare har du alltid is klar til å spises, du kan også lage og smake på nye varianter.En ekte sommergave! Bare fyll Shake & Make ismaskinen med isbiter, litt salt og yoghurt, fløte eller noe annet lignende. Rist i seks minutter og nyt den deilige iskremen. Den perfekte gave til iskremelskere og en gave som gir mye glede, spesielt i sommerhalvåret. Og det beste av alt: du trenger verken strøm eller batterier!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Takket være denne flotte gaven er det aldri noe problem å nyte en deilig iskrem, uansett hvor du måtte befinne deg. Shake & Make-ismaskinen er helt supert for deg som liker å eksperimentere og skape nye smaker og varianter. Til venner som liker en kald nytelse er dette en perfekt gave.

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-16T09:09:55+00:00