Trenger du hjelp?

Shottebrett med gravering og glass

kr 429
Incl. VAT
- +
En morsom gave som garantert kommer til nytte på neste hyttetur eller spillekveld med venner! Brettet i furutre har plass til 8 shotglass som også medfølger i settet. Det eneste du trenger i tillegg er drikken, og med det er det duket for en fuktig aften!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Skål! Et serveringsbrett for shotglass, kan det bli mer genialt? Et ypperlig tilbehør å bruke på neste fest, hyttetur eller annen tilstelning hvor du skal servere flere shots samtidig. At denne skal være med på utdrikningslaget er også en selvfølge! Settet inneholder et bredt i furutre med 8 shotglass. Disse kan du fylle med en hvilken som helst drikke, plassere i brettet og servere til dine tørste gjester. Garantert en populær overraskelse på spillekvelden eller middagsselskapet.

Som gave gjør det seg også veldig godt ettersom det kan graveres med en personlig hilsen på opptil 40 tegn. Her er det bare å være kreativ og finne en tekst som passer mottakeren som hånd i hanske. Dette er en personlig gave som varer, og som dermed vil settes stor pris på av mottakeren – enten det er bestekompisen, naboen eller storesøster som er den heldige!

Detaljinformasjon

Shotbrett med gravering pluss glass

  • Dimensjoner: 72 x 2 x 6 cm
  • Materiale: Furutre
  • Plass til 8 shot-glass som følger med i settet
  • Merk: Ettersom det dreier seg om et naturprodukt, kan gravering være noe ujevn

Produktomtaler

Write a review
2020-09-21T05:38:36+00:00