Trenger du hjelp?

Shotteglass-sett – juletrekuler

kr 165
Incl. VAT
- +
En ekstra gledelig jul blir det med disse shotglassene som ser ut som klassiske juletrekuler! Leveres i et sett med 6 forskjellige farger. En artig og uvanlig gaveidé, som garantert setter prikken over i-en på stemningen på julefesten!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Dette lekre settet bestående av 6 shotteglass formet som juletrekuler i ulike farger, er et absolutt must til neste julebord eller familiemiddag i juletider! De voksne blant gjestene kommer garantert til å sette pris på å få akevitten servert i en liten stilig juletrekule!

Shot- eller snapsglassene er laget av matsikker PET-kunststoff, noe som gjør de svært egnet til festlige lag hvor stemningen ofte går i taket og ting dermed knuses lett. Hver enkelt kule kommer med en kork som kan skrus av, og de kan ikke vaskes i oppvaskmaskinen eller varmes i mikrobølgeovn.

Skal du på julefest og er usikker på hva slags gave du skal gi til verten? Da har du kommet til riktig sted. Disse shotteglassene formet som juletrekuler i knallfarger blir garantert en hit som gave. I tillegg kan du kanskje gi en flaske med noe som glassene kan fylles med? Perfekt gave i juletider!

Detaljinformasjon

Shotglass-sett "Juletrekuler"

  • inneholder 6 glass i forskjellige farger
  • med avtakbart lokk
  • materiale: matsikker PET-kunststoff
  • størrelse hvert glass: Ø 5,5 cm, høyde 6,5 cm
  • ikke egnet for oppvaskmaskin eller mikrobølgeovn

Produktomtaler

Write a review
2020-09-19T14:31:38+00:00