Trenger du hjelp?

Silikon Lokkholder – «LID SID»

kr 135
Incl. VAT
- +
Med denne lokkholderen får du virkelig god hjelp på kjøkkenet – og som faktisk er så ivrig at den kaster seg oppi den varme kasserollen! Den lille hjelperen Lid Sid henger nemlig over kanten på kasserollen, slik at dampen kommer ut. Og disse hjelperne er så ivrige at det faktisk kommer flere i hver pakke! Disse småtassene er perfekte når man skal koke pasta, ris og poteter – de passer altså for oss alle!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Det er nesten så man synes synd på den lille karen som henger over kanten på den varme kasserollen. Den morsomme lokkholderen kan enten henges med rompa ut og hodet inn, eller med hodet ut og rompa inn. Men uansett hvordan du henger ham, klager han aldri der han sørger for at dampen kommer seg ut. Figuren er laget av silikon i høy kvalitet, og tåler derfor den varme dampen godt slik at man slipper å få seg en ubehagelig overraskelse når man tar av lokket.

Modig henger han der, og på grunn av sin glatte overflate og sitt holdbare materiale, er han også enkel å vaske slik at han er raskt klar til neste økt. Med denne søte lokkeholderen får du god hjelp på kjøkkenet, samtidig som han pynter opp og gjør kokkeleringen litt hyggeligere!

Detaljinformasjon

Silikon Lokkholder SID LID

  • Lokkholder laget av silikon
  • Sørger for å holde lokket oppe
  • Fås i rød og hvit
  • Sett på to
  • Materiale: Silikon
  • Dimensjoner: 4,8 x 2,2 x 4,5 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-05-28T09:28:44+00:00