Trenger du hjelp?

Silikonlokk "Dampskip"

kr 205
Incl. VAT
- +
Gjør matlagingen enda vakrere – med et silikonlokk med en mini-damper på toppen! Et morsomt og praktisk tilbehør som slipper dampen ut av kjelen sånn at den ikke koker over, men likevel holder på varmen. Det lille dampskipet på toppen av dette morsomme silikonlokket – i et lekkert og havblått design – gjør dette til en skikkelig flott gaveidé!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Nå kan du på morsomt vis hindre at kjelen koker over! Dette kreative silikonlokket har et lite dampskip på toppen, som slipper ut dampen underveis i kokingen. Da sørger man for en kontrollert koking, der man slipper ut dampen samtidig som man holder på varmen. Silikonlokket er superpraktisk og kan brukes i både mikrobølgeovnen og oppvaskmaskinen. Bare putt lokket på kjelen og se hvordan dampen stiger oppover gjennom den lille damskips-pipen i midten av lokket!

Med dette geniale lokket beholder man varmen i kjelen, samtidig som dampen slippes ut på kontrollert vis. Lokket blir også et lekkert blikkfang når man kokkelerer på kjøkkenet og er en flott gave til alle som liker å lage mat. Hvorfor ikke gi bort dette silikonlokket som innflyttingspresang eller vertinnegave på vennemiddagen? Endelig er jakten etter det perfekte lokket over, og dette "dampskipet" har en universal-størrelse som passer til de alle fleste kjeler! En flott gaveidé!

Detaljinformasjon

Silikonlokk "Dampskip"

  • Hindrer at kjelen koker ved å slippe ut dampen
  • Materiale: 100 % silikon
  • Kan brukes i mikrobølgeovn
  • Kan vaskes i oppvaskmaskinen
  • Diameter: 26 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-07-10T14:38:30+00:00