Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Ekstra stor sjokoladefontene med spiralskrue

kr 629
Incl. VAT
- +
Sjokoladefontene – bare ordet kan få øynene til å lyse, og utallige drømmer om søte og varme sjokoladedelikatesser. Med denne gaven sørger du for en lykkelig mottaker – men også en invitasjon til neste sjokolade-fest!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Et uimotståelig syn: Flytende sjokolade som strømmer i fløyelsmyke bølger nedover en fontene! Det er lett å bli forført av noe slikt, da denne lille maskinen er den mest tiltrekkende på hele festen. Bare kutt opp små biter av frisk frukt, og dypp den nedi herligheten. Spis den sjokoladebelagte biten, eller legg den på en kjeks og nyt! Og når du tror du er ferdig, er det bare å fortsette til sjokoladefontenen er tom for sjokolade. Sjokoladefontene er en fantastisk gaveidé som blir til stor fornøyelse for mottakeren, og kan brukes i alle sosiale situasjoner.

Sjokoladefontenen er enkel i bruk, og forvandler sjokoladen til apetittvekkende bølger av ren nytelse. Man kan bruke alle typer sjokolade, så lenge de ikke inneholder nøtter, rosiner o.l. Formet med et retropreg fra 1950-tallet, er dette en stilig maskin i rødt og hvitt som ser lekker ut på bordet! Enkel å bruke, enkel å rengjøre og ikke minst, enkel å elske!

Detaljinformasjon

Sjokoladefontene

  • Kan brukes med alle typer sjokolade uten nøtter, rosiner etc.
  • Enheten er uten pumpe – med spiralskrue
  • Enkel håndtering og rengjøring
  • Mål: base B 13,3, T 13,3, høyde 35,5 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-16T09:12:13+00:00