Trenger du hjelp?

Stor sjokoladefontene

kr 479
Incl. VAT
- +
Dette må være alle sjokoladeelskeres store drøm! Fontener trenger nemlig ikke å være fylt med vann, de kan også være fylt med sjokolade! Og nå kan du skaffe deg din egen sjokoladefontene slik at du kan imponere på vennekvelden eller under den romantiske middagen. Selv Willy Wonka ville blitt misunnelig på denne artige dingsen som varmer opp sjokoladen, og lar den flomme over favorittbitene dine!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Sjokoladefontenen er laget av rustfritt stål, noe som gjør den enkel å rengjøre. Den jobber stille, og den varme sjokoladen transporteres til toppen av fontenen der den renner kontinuerlig nedover i milde kaskader. Her kan du dyppe søte frukter ned i den smeltede sjokoladen, og prøv gjerne med banan – eller jordbærbiter. Dette er den perfekte gaven til alle sjokoladeelskere, og her får du ren nytelse inkludert i prisen!

Sjokoladefontenen er enkel i bruk, alt du trenger å gjøre er å smelte sjokolade i et vannbad før du heller den over fontenen. Ønsker du en tynnere sjokolade, tilsetter du bare litt olje slik at den renner bedre. Nå kan du virkelig imponere gjestene dine, og dette er en super idé til din neste feiring. Og med sin praktiske størrelse på 15 x 25 x 15 cm er den også lett å oppbevare når den ikke er i bruk.

Detaljinformasjon

Sjokoladefontene

  • Rustfritt stål som gjør den enkel å rengjøre
  • Vedlagt bruksanvisning
  • Krav: 220–240V
  • Merk: Sjokolade ikke inkludert
  • Mål: Cirka 15 x 25 x 15 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-05-27T00:31:20+00:00