Trenger du hjelp?

Sjokoladeis-sokker

kr 115
Incl. VAT
- +
Disse sokkene som ser ut som en tuttifrutti-pyntet sjokoladeispinne vil garantert sette prikken over i-en på ethvert antrekk. I tillegg til å være morsomme, er de også svært komfortable å ha på. En gaveidé som passer for mennesker med humor og en fargerik motesmak!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Det er nesten så man får lyst til å ta en bit av dem, så realistisk ser sjokoladeispinne-designet på disse sokkene ut. Sokkene leveres i en forpakning med en ispinne, slik at det faktisk ser ut som en sjokoladeispinne pakket i plast ved første øyekast – overraskelsen når du gir sokkene bort i gave vil dermed garantert være stor!

Som presang passer disse sokkene til de fleste med humor og kanskje en litt spesiell motestil. De er laget som unisex og i one-size, med målene 16 x 24 x 3 cm, og er produsert i 100 prosent bomull som garanterer kvalitet og komfort i tillegg til det åpenbare morsomme designet. Sjokoladeispinne-sokkene er perfekt som gave til enhver anledning, eller kanskje bare som en overraskelse til den humørfylte vennen din en helt vanlig hverdag. De blir nok satt pris på skal du se!

Detaljinformasjon

Sjokoladeis-sokker

  • 1 par
  • utførelse: sjokoladeis med tuttifrutti-topping
  • unisex, one-size
  • størrelse: 16 x 24 x 3 cm
  • materiale: 100 % bomull

Produktomtaler

Write a review
2020-05-27T02:10:09+00:00