Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Skålsett med forskjellige humør

Fra kr 259
Incl. VAT
- +

Leveringstid: PÅ LAGER

Er du på jakt etter en spesiell og original gave til noen med sans for humor? Da kan dette settet med skåler være midt i blinken. De sympatiske ansiktene er kjempesøte og passer til alle typer sinnsstemninger. En perfekt gave til noen du liker ekstra godt.

* Påkrevd felt

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Disse skålene er fascinerende som få, med sine tredimensjonale ansikter. Dersom du har lyst til å gi subtile beskjeder om hvilket humør du er i til de andre rundt bordet, er dette en god investering. Enten det er en skål som er sjenert, lager kyssemunn, ser lur ut eller smiler lykkelig – hvordan kan man motstå dette?

Dette er en fortryllende gave som smelter hjertet til mottakeren. Den ekstra glaserte kanten gjør skålene sterke og de ligger godt i hånden. Porselenet er ekstra hardt og knusesikkert. De tåler til og med oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Dette er en anbefaling til alle som setter pris på porselen av høyeste kvalitet, eller til en som er morgengretten og trenger en aldri så liten oppmuntring for å våkne.

Detaljinformasjon

Skålsett med forskjellig humør, i sett med 2

  • Hard porselen
  • Kvalitetsslipt fot, glasert
  • 100% laget i Tyskland

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-01-24T06:12:28+00:00