Trenger du hjelp?

Skattekiste med klistremerker

kr 269
Incl. VAT
- +
Denne
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Skattekisten er stilig dekorert med dødningsskalle og grønne edderkopper, noe som særlig appellerer til familiens yngste eventyrere. Her kan de små la fantasien løpe løpsk og drømme seg ut på de 7. hav til pirater, prinsesser og sjøuhyrer. Boksen har også en praktisk lås som gjør at de godt bevarte hemmelighetene holder seg på plass i kisten.

Ekstra spennende er det med det hemmelige rommet hvor de små piratene kan oppbevare sine edleste skatter eller kanskje et selvlaget skattekart. Inkludert i boksen får du over 250 skinnende klistremerker formet som edelsteiner, som sørger for at du kan sette ditt personlige preg på skattekisten. Det lille, medfølgende flipmotion-heftet ”Moving Secret” sørger for at piratdrømmen blir enda mer levende.

Skattekisten egner seg perfekt som bursdagsgave til fantasifulle gutter og jenter som elsker sjørøvermagi, eller som prikken over i’en når man skal lage i stand til piratfest med tilhørende skattejakt. Esken er romslig nok til å fylles med sjokoladepenger eller små overraskelser til gjestene.

Detaljinformasjon

Skattekiste med klistremerker

  • Oppbevaringsboks med lås og hemmelig rom
  • Med flipmotion-heftet ”Moving Secret”
  • 250 klistremerker for dekorasjon
  • Mål: 25 x 18 x 14 cm
  • Anbefales ikke for barn under 4 år

Produktomtaler

Write a review
2020-07-02T17:31:16+00:00