Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Skittentøyskurv "Atomtønne"

kr 249
Incl. VAT
- +
Skittentøy er et ømfintlig tema. Spesielt når de også flyter rundt i leiligheten og sprer sterk lukt. Er det skitne, stinkende sokker i hjørnet? Sønnen i huset har nettopp kommet hjem fra fotballtrening, og kastet umiddelbart alle klærne på gulvet så snart han kom inn på rommet. Tips: bare sett en skittentøyskurv i hjørnet på rommet til den lille ballakrobaten. Det er helt supert å ha en skittentøyskurv som bare er tiltenkt treningsklær, som i tillegg ser utrolig kul ut!Ikke en gammeldags skittentøyskurv, men en i kul atomtønne-utførelse. Et stilig blikkfang og en praktisk hjelper. Si farvel til lukt og kaos! Skittentøyskurven er egnet som en stilig gave til studenter som skal flytte inn i sitt første hjem. Foruten skittentøy kan andre ting som sko eller papiravfall oppbevares i kurven. Selv om det alltid har hersket kaos på barnerommet, kan det hende det lykkes å holde orden på hybelen. Det er verdt et forsøk!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Oiii, hva er det som lukter sånn? En liten kikk på gulvet, og du ser den skyldige: en brukt sokk. Den miljøfarlige sokken må uten tvil ryddes bort umiddelbart. Her kommer den sammenleggbare skittentøyskurven formet som en atomtønne til sin rett. Den ideelle oppbevaringen for forurensende klær!

Detaljinformasjon

Skittentøyskurv «Atomtønne»

  • Skittentøyskurv utformet som en atomtønne
  • 100% polyester
  • Mål: 45 x 53 cm
  • Egnet til oppbevaring av skitne klær, leker, håndklær, sko, papir og mer

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-20T19:12:01+00:00