Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Skjærebrett i bokryggdesign

Fra kr 239
Incl. VAT
- +
Perfekt kamuflert og superpraktisk! Skjærebrettet i bokryggdesign passer perfekt i hyllen ved kokebøkene og har trykk på tysk, engelsk og fransk på brettets nedre del. Dette forenkler i stor grad letingen etter det rette brettet for grønnsaker, kjøtt og brød. En flott gave for matlagingsentusiaster og favorittfolk!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Skjærebrettet som passer fantastisk inn i hyllen med kokebøkene, er lite synlig og garantert det nye favorittkjøkkenutstyret til mottakeren! Det praktiske brettet kan tilpasses bruken, bare les på brettets nedre kant. Grønnsaker, kjøtt eller brød – målene er perfekt justert etter bruk. Det lysebrune akasiatreverket er av høy kvalitet og perfekt for å skjære på.

Skjærebrettet som er designet slik at den passer inn i raden med kokebøker, er en kreativ og praktisk gaveidé for bokormer og amatørkokker/yrker med et svakt punkt for detaljer – eller som bare rett og slett trenger et riktig skjærebrett. Gaven er et tegn på godvilje for alt mulig, som en innvielsesfest, et house party eller andre festlige anledninger. Dette gjelder også for partneren din, ditt kjære familiemedlem eller en venn som ønsker å forberede en liten godbit!

Detaljinformasjon

Skjærebrett i bokryggdesign

  • Velg mellom tre versjoner: grønnsaker, kjøtt eller brød.
  • Materiale: akasietre
  • Mål (grønnsaker): 32 x 24 x 2 cm
  • Mål (kjøtt): ca. 28 x 22 x 2 cm
  • Mål (brød): 30 x 17 x 2 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-12-16T23:36:16+00:00