Trenger du hjelp?

Skrape-verdenskart i reiseformat

kr 209
Incl. VAT
- +
For oppdagelsesreisende er dette den rette gaven – skrape-verdenskartet i reiseformat og dokumenter alle dine tidligere besøkte land. Med kartet følger også morsomme fakta og mer informasjon fra hele verden med.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Denne gaveidéen passer for enhver eventyrer. Skrape-verdenskartet i resieformat kan tilpasses til hver enkelt. Først og fremst er alle land dekket med en gullfarget folie. Avhengig av destinasjonen, kan dette utføres steg for steg med en mynt eller noe lignende. Landene under er utformet med farge og har f.eks. den tilhørende hovedstaden liggende ved. Det utfyllende verdenskartet er i formatet 25 x 21,5 cm med morsomme fakta og informasjon. Hvor lenge sitter du i fengsel i Amerika når du feller en kaktus? Kartet avslører svaret!

I tillegg er nok et verdenskart printet på baksiden som, f.eks. kan brukes til å skrive inn reiseruten. Denne gaven er med andre ord en unik og indviduell følgesvenn. I tillegg er det plass til et før-/etter-bilde om reisen f.eks. går til en drømmeferie i Karibien. Skrape-verdenskartet i reiseformat kan trygt oppbevares i reisemappen og er en perfekt gave til alle som reiser og ønsker å se verden.

Detaljinformasjon

Skrape-verdenskart i reiseformat

  • Mål: 25 x 21,5 x 15 cm
  • Materiale: Papir, gylne farger som kan skrapes

Produktomtaler

Write a review
2020-08-09T00:56:31+00:00