Trenger du hjelp?

Skrape-verdenskartet de luxe – reiseformat

kr 315
Incl. VAT
- +
Enhver som drømmer om nye reiser og mimrer om gamle, vil bli svært fornøyd med denne oppmerksomme gaven. Skrape-verdenskartet de luxe viser på en stilig og kunstnerisk måte hvor du har reist. Har du besøkt et land, kan du enkelt gni bort gullfargen med en mynt og sette farge på reisene dine. Utmerket for globetrottere og de som reiser ofte!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Dette verdenskartet har utviklet seg fra å være vakkert til å bli ennå vakrere. Her kan globetrottere nå utforske alle landene de allerede har reist til. På den fine, matte og svarte bakgrunnen vises verden i en gylden farge og stilig skjønnhet. Gradvis, ettersom du har reist til et land, vil fargene komme til syne fordi hvert land skjuler en fantastiske fargeklatt under overflaten i gull. I nedre kant på skrape-verdenskartet finner du kontinenter og øyer samt mye mer informasjon som kan avdekkes ved å skrape.

Skrape-verdenskartet de luxe i reiseformat har en perfekt størrelse med tanke på å ha med seg når man er på reise eller for å henge hjemme på veggen til den stolte eier! Skrape-verdenskartet er av god kvalitet og et flott blikkfang og samtaleemne som imponerer gjestene. Gled globetrotteren ved å gi i gave skrape-verdenskartet de luxe, slik at han eller hun kan ha verden i sin lomme!

Detaljinformasjon

Skrape-verdenskartet de luxe – reiseformat

  • Matt, svart bakgrunn
  • Gullfarget overflate for gratis skraping
  • Detaljert kart som inkluderer mye informasjon nederst
  • Materiale: belagt papir
  • Mål: 42 x 29,7 x 0,1 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-01-20T17:30:01+00:00