Trenger du hjelp?

Skrape-verdenskartet "Havene"

kr 399
Incl. VAT
- +
En flott gaveidé for de som liker å reise! Skrape-verdenskartet med fokus på sjø og hav finner du her i en versjon av særdeles høy kvalitet, produsert i klar PVC. Dermed blir den gradvis glitrende og eksponerte folien et blikkfang, spesielt på lyse vegger. Hele verden i en gave!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Et verdenskart til å skrape (også kalt skrape-kart) er en virkelig flott gaveidé for alle som er fascinert av fremmede land, og som liker å reise og oppdage verden. Vi har laget denne spesielle versjonen i to fordi vi på den ene siden har lykkes med å arbeide med gjennomsiktig PVC i stedet for papir, og fordi vi på den annen side har designet en marine-gravitasjon med kjærlighet og forsiktighet, som overbeviser: Som med andre skrape-verdenskart dreier det seg om å skrape land med ensfarget farge. Når du skraper forsiktig endrer dette seg og blir fargrikt.

Det kan også trekkes grenser mellom grenslinjene og landets navn. Det er i hovedsak informasjon og fakta om verdenshavene som gjør dette kartet spesielt – og representerer nautiske flagg, etter alfabetisk rekkefølge. Den ekstra høye kvaliteten til skrape-verdenskartet kan benyttes for å merke allerede oppdagede land, til å drømme om nye reiser og til å gjøre enhver boplass man har leid til et høydepunkt. En svært vakker og original gaveidé!

Detaljinformasjon

Skrape-verdenskartet "Havene"

  • Transparent med blått glitrende land og med glitrende sølvbelagt folie
  • Inneholder nummerert viktige land foran mindre land
  • Informasjon om sjøer og have
  • 15 koordinater for å krysse av
  • Mål: 59,4 x 82,5 x 0,2 cm
  • Materiale: acetat, laminatfilm

Produktomtaler

Write a review
2020-07-10T14:58:33+00:00