Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Skrapekart over Europa for feinschmeckere

kr 315
Incl. VAT
- +
Enten kartet er til en hobbykokk eller globetrotter med smak, er dette Europa-kartet en ypperlig gave. Det er en skreddersydd gaveidé som tar for seg alle de europeiske matspesialiteter. Et imponerende vitnesbyrd om en ganes oppdagelsesferd. Kommer i en pen gavepakke.
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Tortilla de patatas, eller baklava! Hmm, husker du den utrolige tiramisuen? Dette kartet er midt i blinken for alle gourmeter, fordi man kan mimre over alle de deilige matrettene man har fortært på sine reiser gjennom Europa. Når du gnir på kartet forvandles det gradvis til et stilig blikkfang på veggen, og er en utrolig kul interiørdetalj med navn på alle matrettene.

Det kommer i en flott gaveeske som gjør ære på mottakeren. Perfekt som gave til jul, bursdag eller før en Europa-reise. Dette er kartet for kjennere, og kommer til å gi mye glede som varer i lang tid fremover. Gi det til noen du er glad i.

Detaljinformasjon

Skrapekart over Europa for feinschmeckere

  • Bestrøket papir
  • Papir: 80 x 60 cm
  • Gavepakke

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-12-19T00:55:08+00:00