Trenger du hjelp?

Skrapekart USA

kr 269
Incl. VAT
- +
Med det store skrapekartet for USA, kan du stolt vise frem hvor mange stater du har besøkt til venner og familie. Kartet, med design som USAs flagg i rødt, hvitt og blått, skjuler alle landets stater som du enkelt kan skrape vekk etterhvert som du har avlagt de respektive statene et besøk. En spennende gaveidé for dedikerte USA-fans og andre reiselystne.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Long description:

Enten du har cruiset gjennom USA fra øst til vest på den velkjente ”Route 61”, eller flydd fra stat til stat på jakt etter ”den amerikanske drømmen”, vil det store USA-skrapekartet gi deg mye glede. Her kan du selv følge med på antall stater du har tilbakelagt og planlegge dine nye reisemål i verdens tredje største land i forhold til areal.

For hver nye stat du skraper bort, avdekkes statens navn og annen interessant, geografisk informasjon. På toppen av plakaten finner du en oversikt over alle de 50 delstatene som USA består av. Det 85 x 60 cm store skrapekartet er en fargerik veggdekorasjon både før og etter det er skrapet, og et spennende samtaleevne når du vil minnes turen med kompisene til New York eller drømme deg tilbake til spektakulære naturopplevelser i Grand Canyon.

Det personlige og unike USA-kartet vil skape glede og begeistring både hos USA-entusiaster så vel som andre med interesse for det nordamerikanske kontinentet.

Detaljinformasjon

Skrapekart USA

  • Et skrapekart i form som det amerikanske flagget
  • Detaljert geografisk informasjon
  • Mål: 85 x 60 cm
  • Materiale: Laminat, folie og papir

Produktomtaler

Write a review
2020-05-29T14:31:53+00:00