Trenger du hjelp?

Grillsett Mester-grillkoffert med navn

kr 629
Incl. VAT
- +
FREE SHIPPING

Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

Grillsett til sommeren! Vi har alle vært der: Grillen er varm, ølen er kald, og ... du mangler grillbestikk. Visst er det ergerlig? Med grillkofferten slipper du slike problemer, dette er den ideelle gaven for ekte BBQ-fantaster. Den er laget av høykvalitativt, rustfritt stål og kan bestilles med en personlig inngravering. Det finnes ingen bedre måter å gi en ekte grillmester litt ekstra oppmerksomhet på!

* Påkrevd felt

This gift is popular! Only 1 item left

kr 629

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Mestergrillkofferten er laget av lett og robust aluminium, hvor produsenten virkelig har gjort sitt ytterste for å oppfylle alle tenkelige behov. Her får du et grillsett med 18 ulike typer bestikk som er laget av rustfritt stål, som gaffel, tang, fire grillspyd, kniv, pensel, åtte maiskolbeholdere, rengjøringsbørste og stekespade. Du kan til og med bestille en personlig inngravering!

Mestergrillkofferten kan du ta med deg overalt – den er lett å ta med seg, enkel å felle ut og enkel i bruk. Dette er en perfekt gaven til den som elsker å stå bak grillen. Kanskje et tips til julegave eller bursdagsgave?

Detaljinformasjon

Skreddersydd mestergrillkoffert

  • Med gravering
  • OBS: Ingen spesialtegn
  • Kofferten inkluderer fire grillspyd, seks biffkniver, kniv, gaffel, pensel, tang og en stekespade.
  • Størrelse: 50,5 x 25,5 x 7,3 cm
  • Merk: Kun selve skiltet på kofferten kan graveres

Produktomtaler

Write a review
2020-09-25T11:56:07+00:00