Trenger du hjelp?

Skrivebordramme babyprints

Fra kr 259
Incl. VAT
- +
Denne søte skrivebordsrammen passer utmerket til et foto av barnet, samt et avtrykk av foten eller hånden. Rammen består av to rammer som hviler på bordet, som en åpen bok. En fin gave som foreviger minnet om den lille babyen.

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Denne vakre gaven gir foreldre en unik mulighet til å forevige fotavtrykket til den lille poden sin. Denne utgaven kommer i to versjoner, normal eller deluxe. I deluxe-utgaven er det plass til både et avtrykk av foten og hånden, i tillegg til fotoet. Takket være det myke avtrykksmaterialet er det ingen sak å lage et avtrykk av den lille foten eller hånden. Settet er en ideell gave til fødselen, dåpen eller den første bursdagen. Alle ønsker jo å bevare det dyrebare minnet av de lubne, små tærne og de klønete, søte hendene til babyen sin for alltid.

Denne gaven blir garantert populær, og passer utmerket til vordende foreldre. Ved siden av avtrykket er det plass til et foto av barnet, og sammen utgjør dette et vakkert sett utenom det vanlige. En gave for evigvarende minner, som også er morsomt å ta frem å vise til barnet når det blir eldre. "Se så liten du var!"

Detaljinformasjon

Skrivebordsramme babyprints

  • Normal eller deluxe
  • Lufttørkende avtrykksmateriale
  • Inkludert en babyprint-ramme, bilderamme og tilbehør

Detaljinformasjon

Skrivebordsramme babyprints

  • Normal eller deluxe
  • Lufttørkende avtrykksmateriale
  • Inkludert en babyprint-ramme, bilderamme og tilbehør

Produktomtaler

Write a review
2020-08-09T04:40:25+00:00