Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Skrivebordsblomsterpotte

Fra kr 209
Incl. VAT
- +

Leveringstid: PÅ LAGER

Skrivebordblomsterpotten er en overraskende gave til den stilbevisste kontoransatte og et lite blikkfang som skaper en fantastisk harmoni mellom moderne og minimalistisk interiør. Kommer i tre varianter – om ønskelig også med integrert USB-lampe. Estetisk gadget-gave til venner, slektninger eller partneren din!

* Påkrevd felt

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Smart design, smart gave: Skrivebordblomsterpotten er en design-gadget som er genial til arbeidsplassen – et lite moderne høydepunkt rent estetisk – eller i hjemmet. Laget av solid betong og med klare linjer, plass til arbeidssaker (penner, forretningskort eller lignende), og det beste – de er egnet for friske planter, som en liten kaktus.

Du kan velge mellom tre varianter: enten en liten med en kompakt plass for arbeidssaker, stor med plass til enkle planter – eller med en integrert USB-lampe. Samme hvilken utgave du velger, kan skrivebordblomsterpotten sikkert inspirere deg og få en hedersplass på arbeidsplassen eller i ditt eller mottakerens hjem. Spesielt fin til interiørentusiaster med en forkjærlighet for minimalistisk og moderne stil – virkelig et høydepunkt av en gave!

Detaljinformasjon

Skrivebordblomsterpotte

  • Tre varianter: liten, stor eller med USB-lampe
  • Best egnet for sukkulenter (som en liten kaktus)
  • Med plass til for eksempel penner og forretningskort
  • Materiale: Betong

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-01-19T05:20:52+00:00