Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Skriveunderlag fra Philippi

kr 419
Incl. VAT
- +
For mer stil til skrivebordet hjemme eller på kontoret! Det tidløse og elegante skriveunderlaget designet av Philippi er, med mottakerens navn synlig gravert, et blikkfang på arbeidsplassen eller skrivebordet hjemme. Med sin skjulte lagringsplass viser den seg også å være svært praktisk. Gled en venn eller kjær kollega med et underlag fullt av nåde og eleganse!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.
  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Et profesjonelt arbeidsmiljø takket være profesjonell design! Med det elegante, sorte skriveunderlaget fra Philippi fungerer ting mye bedre – enten hjemme eller på kontoret. Velsigne deg og en utvalgt mottaker med et ekte designerstykke som forbedrer arbeidsplassen med sitt uttrykksfulle og visuelt tidløse design – og det er overhodet ikke reservert sjefen! I designet har de fokusert på det viktigste, dokumentene! Det enkle, greie og diskrete underlaget med rustfri stålkant tilfører arbeidet en elegant sjarm og profesjonell nåde.

Et lite, skjult høydepunkt er den doble bunnen – der du ganske enkelt kan legge dokumenter, notater og andre oppgaver som raskt kan stues vekk og ikke trenger å ligge rundt på bordet lenger. Gled en venn, kollega eller dine ansatte med dette skriveunderlaget som knapt kan overgås i eleganse – et stykke kjærlig designet profesjonalitet til skrivebordet!

Detaljinformasjon

Skriveunderlag fra Philippi

  • Levering: 1 skriveunderlag, pad
  • Funksjoner: med elegant, rustfri stålkant, falsk bunn til å folde ut som en skjult lomme
  • Materiale: PU, polert rustfritt stål
  • Farge: svart
  • Mål: 45 x 32 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-10-15T19:44:44+00:00