Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Skrutrekkersett designet som en bjørn

Fra kr 269
Incl. VAT
- +
Løsne skruen med mutteren, men ikke i frustrasjon – det kommer bare fra denne bjørnen! Denne praktiske skrutrekkeren designet som en bjørn, er en kul idé til håndverkerne og en stilig overraskelse! Den røde, hvite eller svarte bjørnen har, i tillegg til å være en dekorasjon, et utvalg av de seks mest vanlige skrutrekkerne som har hode eller er flatt. En morsom liten idé som fanger oppmerksomheten!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Bjørnesterke hjelpere til små håndverksjobber i hjemmet er alltid velkommen. Enten det er for å reparere kjøkkenskapet eller ønsket om å sette sammen det nye TV-bordet fra møbelforretningen, er denne til å stole på. Skrutrekkersettet designet som en bjørn er en viktig del! I rød, svart eller som en isbjørn i hvitt så kan de små, kosete bjørnene dra hardt til og stramme skruer i opptil 6 ulike versjoner.

Bjørnene har ulike skrutrekkere med hoder (2 flate spor, 2 åtte-spor og 2 kryss-spor) som er satt inn i bjørnens indre og erstattet med smekklås. Dersom verktøyet ikke trengs, ser det ut som søte bjørner som kanskje bare har oppdaget en honningkrukke eller en piknikkurv. Dermed er det også en søt dekorasjon og et lite blikkfang! En vakker gavidé i flott design med praktiske muligheter. Ideelt for håndverkere som liker å ta del i små kosmetiske reparasjoner!

Detaljinformasjon

Skrutrekkersett designet som en bjørn

  • Utvalg: rød, sort eller hvit
  • Mål: ca. 4,5 cm i diameter x 5 cm
  • Vekt: 200 g
  • Materialer: plast og metall

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-12-12T20:21:08+00:00