Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Skulderveske - "Batman"

kr 489
Incl. VAT
- +
Dette er vesken som Batman selv ville valgt, om han trengte et stilig tilbehør når han skulle på skolen eller på trening. Den svarte skuldervesken er laget av 100 % PVC, og er dekorert med det velkjente Batman-symbolet på forsiden. Akkurat sik det henger på himmelen over Gotham når uskyldige mennesker trenger hjelpen hans, og Batman iler til for å berge dem! Et symbol som blir et tydelig blikkfang der det skinner i gult på en svart bakgrunn. Skuldervesken måler 39 x 30 x 10 centimeter, og er stor nok til å romme både bøker og treningstøy. En flott gaveidé til alle Batman-fans som trenger en veske som kan romme alle tingene som en superhelt vil kunne trenge. En gave som passer til både store og små Batman-fans, og som kan gis til alle slags anledninger!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Nana nana nana Batman! Nattens hevner har godkjent denne stilige skolevesken med sin tydelige logo av flaggermusen fra Gotham - et tilbehør som blir et skikkelig blikkfang på skolen, universitetet eller når man skal på trening! En kul gaveidé som vil overraske og inspirere alle Batman-fans!

Detaljinformasjon

Skulderveske - "Batman"

  • Skulderveske med Batman-symbol
  • Mål: 39 x 30 x 10 cm
  • Materiale: 100 % PVC
  • Farge: svart, gul

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-19T01:43:04+00:00