Trenger du hjelp?

Skyggeteater

kr 175
Incl. VAT
- +
Skap spennende fortellinger ved hjelp av lys og skygger, med dette fantastiske skyggeteateret! Nå kan du bringe fortellergleden inn i ditt eget hjem med dette artige skyggeteateret hvor du kan leve ut dine gamle scenedrømmer. Her får du din egen scene, dukker og pinner – alt du trenger er en lyskilde og en god mengde fantasi før du kan la sceneteppe falle. Så skru av alle de moderne, elektriske duppedittene, og la skyggeforestillingene begynne!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

En mystisk fremmed rir inn i byen, en prinsesse med en stor hemmelighet, en ulv som er slem på grunn av en forferdelig tannpine … her er det bare å la fantasien få fritt spillerom! Bruk den lille scenen til å spille ut alle slags tenkelige historier. Med dette skyggeteateret har du det du trenger for å underholde både store og små, med flere forskjellige dukker, lerret og egen scene. Alt du trenger er din egen fantasi!

La skyggene våkne til live, og skap dine egne spennende historier. En flott gaveidé til alle foreldre som ønsker å skape en litt original historiefortelling ved sengetid. En original måte å underholde barna på, og sørger for at både barna og foreldrene legger seg med et smil om munnen. Og skulle man mangle lyskilde, er det alltids lov å bruke smarttelefonen!

Detaljinformasjon

Skyggeteater

  • Skyggeteater for barn
  • Forskjellige dukker inkludert
  • Lerret og scene inkludert
  • Lyskilde ikke inkludert
  • Materiale: Bambus, papir og papp
  • Dimensjoner: 38,7 x 34,3 x 9,3 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-02-27T01:44:33+00:00