Trenger du hjelp?

Slakterforkle

kr 155
Incl. VAT
- +
Grillsjefen kan fortsatt være en mann. Dette forkleet til grill- og matlaging som beskytter mot blodsprut og blodige håndavtrykk, er et must for enhver kjøtt- og grillentusiast, og gjør matlagingen autentisk med hvordan det ser ut når det slaktes. Den perfekte gavidéen for lidenskapelige kokker som elsker kjøtt!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Se etter en matchende gave til amatøren som griller og som elsker utsøkte, i beste fall halv-ferdige kjøttretter? Eller hva med et skremmende kostyme til neste horrorfest? Da er slakterforkleet den rette gaven! Det hvite forkleet med blodrøde håndavtrykk setter en skrekk i alle, fordi den som bærer forkleet ser ut som han eller hun kommer rett fra slakterhuset.

Enten det er for å grille med familien eller venner, eller som et uhyggelig touch til enhver Halloween-fest eller kostymefest, så passer slakterforkleet for kokker til begge formål! Takket være de 2 båndene, passer størrelsen one-size rundt enhver mage. Med dette originale forkleet er det vanskelig å motstå kjøttretter. Forkleet er til stor glede og en fantastisk gave med potensiale for å sjokkere!

Detaljinformasjon

Slakterforkle

  • One size

Produktomtaler

Write a review
2020-09-25T12:19:22+00:00