Trenger du hjelp?

Slips i klassisk kjøkkenhåndkle-design

kr 199
Incl. VAT
- +
Slipset i ekte kjøkkenhåndkle-design sørger garantert for ryddige forretninger! Denne morsomme gaveideen egner seg veldig bra som en spøk i forbindelse med møter hvor man ønsker å få stemningen litt mindre høytidelig. Selvfølgelig også et ekte must-have for kokker!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Dette slipset fører definitivt til at folk må se to ganger! Det iøynefallende designet er nemlig veldig kjent for de fleste, de har bare ikke sett det i dette formatet før. Det klassiske, rød-/hvitrutete kjøkkenhåndkle-designet kommer nemlig her i en slipsvariant! Svært praktisk å kunne pynte seg samtidig som man tørker oppvasken, synes du ikke?

For de som liker å tiltrekke seg oppmerksomhet og ikke tar seg selv så høytidelig, er dette et utrolig kult tilbehør å ta i bruk i forbindelse med jobbmøter, finere middager og – hvis du tør – jobbintervjuer. Hvem vet, kanskje kommer arbeidsgiveren til å sette pris på at du virkelig skiller deg ut?

Likevel er kanskje den mest åpenbare mottakeren av dette slipset, selvfølgelig kokken! Gi bort håndkle-slipset i bursdagsgave til kompisen din som er profesjonell kokk, eller kanskje svigerfar som ofte imponerer med sine kokkekunster ved familiemiddager. En annerledes gave med humor!

Detaljinformasjon

Slips i klassisk kjøkkenhåndkle-design

  • materiale: 50 % lin, 50 % bomull

Produktomtaler

Write a review
2020-09-23T17:30:11+00:00