Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Slips i klassisk kjøkkenhåndkle-design

kr 199
Incl. VAT
- +
Slipset i ekte kjøkkenhåndkle-design sørger garantert for ryddige forretninger! Denne morsomme gaveideen egner seg veldig bra som en spøk i forbindelse med møter hvor man ønsker å få stemningen litt mindre høytidelig. Selvfølgelig også et ekte must-have for kokker!
This gift is popular! Only 1 item left

Beskrivelse

Dette slipset fører definitivt til at folk må se to ganger! Det iøynefallende designet er nemlig veldig kjent for de fleste, de har bare ikke sett det i dette formatet før. Det klassiske, rød-/hvitrutete kjøkkenhåndkle-designet kommer nemlig her i en slipsvariant! Svært praktisk å kunne pynte seg samtidig som man tørker oppvasken, synes du ikke?

For de som liker å tiltrekke seg oppmerksomhet og ikke tar seg selv så høytidelig, er dette et utrolig kult tilbehør å ta i bruk i forbindelse med jobbmøter, finere middager og – hvis du tør – jobbintervjuer. Hvem vet, kanskje kommer arbeidsgiveren til å sette pris på at du virkelig skiller deg ut?

Likevel er kanskje den mest åpenbare mottakeren av dette slipset, selvfølgelig kokken! Gi bort håndkle-slipset i bursdagsgave til kompisen din som er profesjonell kokk, eller kanskje svigerfar som ofte imponerer med sine kokkekunster ved familiemiddager. En annerledes gave med humor!

Detaljinformasjon

Slips i klassisk kjøkkenhåndkle-design

  • materiale: 50 % lin, 50 % bomull

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-04-19T10:56:04+00:00