Trenger du hjelp?

Flere visninger

Slips-organiserer

Leveringstid: PÅ LAGER

Dette tilbehøret er en praktisk gave for enhver mann eller kvinne som ønsker å få orden på slipssamlingen sin. En omtenksom gave som uten tvil faller i smak hos alle som setter pris på orden.

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • 30 dager fri retur
kr 129
- +
Inkl. MVA, eksl. frakt
  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • 30 dager fri retur
Beskrivelse

Detaljer

Slips kommer i alle mulige fargekombinasjoner og modeller, og med tanke på hvor mange slips man kan samle på seg er det helt klart en fordel å ha noe som hjelper en med å holde samlingen i orden. Ikke minst kommer det til å spare deg masse tid når du er på farta og skal velge ut det perfekte slipset for anledningen – enten du kjører avslappet street style med kule og elegante klær, eller en strammere silhuett med slips og skjorte. Eller kanskje du kjenner noen som liker å improvisere, og velger det som faller hen inn i øyeblikket? Uansett hva slags smak man har, er det greit å ha slipsene lett tilgjengelige og rynkefrie.

Ofte er det jo de litt mer spesielle anledningene som krever slips, og da er det lite som er mer praktisk en slips-organizer! Holderen har identiske åpninger for 12 forskjellige slips. Du finner også en praktisk lomme for slipsnåler, mansjettknapper eller andre små deler. En gave som faller i smak, og en flott gaveidé for enhver anledning.

Detaljinformasjon

Farge: Svart

  • Mål: 11 x 68,7 cm
  • Materiale: Polyester
Produktomtaler
Skriv Din Egen Vurdering
^2017-09-21T05:13:50+00:00