Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Smekke "Gentleman"

kr 209
Incl. VAT
- +
Å opprettholde roen mens man spiser er en ferdighet som må trenes opp med tiden. Og for babyer er det ikke så lett å styre hvordan man spiser. For å lære bort korrekt etikette helt fra starten av, er det også viktig med korrekt antrekk. Smekken «Gentleman» er den perfekte gaven for å oppnå et uttrykk av et kosmopolitisk og veloppdragent avkom med gode manerer. Resten kommer nesten av seg selv.Den stilige smekken har et elegant slips og skaper en chic stil, selv i garderoben til en baby. Ta familien med på middag på Grand Hotel, selv der vil de bli imponert over hvor moteriktig denne smekken er. Gi bort en fasjonabel gave til de motebevisste foreldrene med smekken «Gentleman». Denne stilige gaven vil smelte ethvert babyelsker-hjerte!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Smekken «Gentleman» for babyer blir et blikkfang på enhver galla og elegante middag. Spisemanerene til arvingen er kanskje noe tilfeldige, men med denne smekken ser de iallfall classy ut, og gallamiddagen får en elegant touch, selv for de aller minste. Med denne gaven kan du og barnet ditt se like stilige ut, begge to.

Detaljinformasjon

Smekke «Gentleman»

  • Materiale: 100% bomull

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-21T00:18:54+00:00