Trenger du hjelp?

Smeltende ur i Dalí-stil

kr 155
Incl. VAT
- +
Her har vi en skikkelig stilig gave til deg! Den uvanlige klokken er sannsynligvis det mest kjente symbolet på stormester Salvador Dalís surrealistiske verk: klokken er fra det berømte «The Persistence of Memory», et tegn på relativitetsteorien og forgjengelighet.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

En smeltende klokke i Salvador Dalí-stil er en perfekt gave-idé om du vil bringe et kunstverk inn i hjemmet til noen, eller om du vil smelle til med en skikkelig eksklusiv gaveidé! Den er ikke utformet som et bord- eller et vegg-ur, men med en kant som passer perfekt på bord- eller skapkanten, og sådan oppnå den perfekte looken i forhold til urets symbolske smeltende element.

Den er såpass godt balansert at den henger godt på en flat overflate, med fast og stabil støtte. Klokken er laget i plast og har en ramme i sølv-look. Uret går meget presist, har innstillinger på baksiden av kabinettet og drives av et AA-batteri (ikke inkludert). Den berømte smeltende klokken er godt synlig i alle rom og er perfekt som et interiørobjekt eller et kunstnerisk statement. Ta med den surrealistiske atmosfæren i Dalís mest berømte maleri inn i din egen eller dine venners stue. Dette er ikke bare den perfekte gaven til kunstelskere, men også til interiørinteresserte!

Detaljinformasjon

Smeltende ur i Dalí-stil

  • Inspirert av Salvador Dalis "The Persistence of Memory“
  • Optimal balanse er avhengig av stabil flate
  • Presisjonsurverk
  • Mål: 18 x 11,5 cm
  • Ikke inkludert: 1 x AA-batteri

Produktomtaler

Write a review
2020-05-25T04:19:55+00:00