Trenger du hjelp?

Smeltende ur i Dalí-stil

kr 155
Incl. VAT
- +
FREE SHIPPING

Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

Her har vi en skikkelig stilig gave til deg! Den uvanlige klokken er sannsynligvis det mest kjente symbolet på stormester Salvador Dalís surrealistiske verk: klokken er fra det berømte «The Persistence of Memory», et tegn på relativitetsteorien og forgjengelighet.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Beskrivelse

En smeltende klokke i Salvador Dalí-stil er en perfekt gave-idé om du vil bringe et kunstverk inn i hjemmet til noen, eller om du vil smelle til med en skikkelig eksklusiv gaveidé! Den er ikke utformet som et bord- eller et vegg-ur, men med en kant som passer perfekt på bord- eller skapkanten, og sådan oppnå den perfekte looken i forhold til urets symbolske smeltende element.

Den er såpass godt balansert at den henger godt på en flat overflate, med fast og stabil støtte. Klokken er laget i plast og har en ramme i sølv-look. Uret går meget presist, har innstillinger på baksiden av kabinettet og drives av et AA-batteri (ikke inkludert). Den berømte smeltende klokken er godt synlig i alle rom og er perfekt som et interiørobjekt eller et kunstnerisk statement. Ta med den surrealistiske atmosfæren i Dalís mest berømte maleri inn i din egen eller dine venners stue. Dette er ikke bare den perfekte gaven til kunstelskere, men også til interiørinteresserte!

Detaljinformasjon

Smeltende ur i Dalí-stil

  • Inspirert av Salvador Dalis "The Persistence of Memory“
  • Optimal balanse er avhengig av stabil flate
  • Presisjonsurverk
  • Mål: 18 x 11,5 cm
  • Ikke inkludert: 1 x AA-batteri

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-10-17T14:17:18+00:00