Trenger du hjelp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Legg til ny tekst
Arial
  • Maksimal bildestørrelse. 10MB
  • Kompatibel datatype. gif, jpg, jpeg, png, bmp
  Eller dra og slipp
  Quality of selected imagel

  Smiley hjertepute med tekst

  kr 345
  Incl. VAT
  - +
  Et bredt smil, sunn, knallgul hudfarge, og kjærlighet som vises med hjertesymboler på øynene. Smileansiktet på hjerteputen er en fin måte å vise din kjære at du elsker ham eller henne! Gjør gaven personlig ved å velge en personlig tekst til mottakeren som trykkes over det sympatiske smilefjeset!

  eller

  Other customers bought

  Beskrivelse

  De flyr millioner av ganger gjennom luften hver dag, hopper fra telefon til telefon: smileys eller emoticons hilser på oss hver eneste dag for å videreformidle våre følelser. Og dette ansiktet med et bredt smil og hjerte-øyne sier det veldig klart: Jeg elsker deg veldig, veldig mye!

  Den myke komfortable puten er ideell å kose og slappe av med – med den praktiske størrelsen på 40 x 40 kan den brukes som en klassisk pute, eller plasseres under armen eller bak ryggen – den vil uansett alltid bringe hygge!

  Det virkelige høydepunktet finner man over Emoji-symbolet: der står din personlige tekst som for eksempel sier: "Jeg er gal etter deg! Din Chris" – Bare velg de romantiske ordene som du vil formidle. Denne uttrykksfulle hjerteputen med print er en flott gave til å kose med eller for å gi til den du elsker!

  Detaljinformasjon

  Smiley hjertepute med tekst

  • Pute med melding trykt på
  • Selvvalgt tekst – se konfiguratoren
  • Glidelås som gjør at trekket enkelt kan fjernes og vaskes på opp til 40 ° C
  • Mål: ca. 40 x 40 cm
  • Materiale: Yttermateriale: 100% polyester. Fyll: 100% polyester

  Produktomtaler

  Write a review
  2020-05-28T09:40:49+00:00