Trenger du hjelp?

Sminke-organizer fra Philippi

kr 909
Incl. VAT
- +
Philippi har gjort det igjen: et produkt som forener elegant design med praktisk funksjon. Denne sminke-organizeren gir deg muligheten til å organisere din kosmetikk i ulike små avdelinger. På denne måten kan alt få sin faste plass, og trenger dermed aldri å lete etter hvor favorittpenselen din befinner seg!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

De fleste kvinner som bruker sminke ender opp med en god del produkter etter hvert. Å la disse ligge og slenge i en stor toalettmappe, eller hvor som helst på badet, er ingen god idé i lengden. For å bevare holdbarheten på produktene, spesielt når det gjelder sminkekoster, burde disse oppbevares på en ordentlig måte. Det er akkurat dette sminke-organizeren fra Philippi kan tilby deg!

Den stilige beholderen i hvitt kalveskinn består av flere små avdelinger slik at du enkelt kan stikke nedi sminkekoster, pensler, neglefiler, maskara, eyeliner og alt mulig annet som du måtte ønske å oppbevare. På denne måten har du all makeup du trenger samlet på ett oversiktlig sted, klar til neste gang du trenger produktene dine.

Sminke-organizeren fra Philippi er en ypperlig gave til ei god venninne, til søsteren eller til mamma i anledning bursdag og jul, eller kanskje som en overraskelse når de minst venter det!

Detaljinformasjon

Sminke-organizer fra Philippi

  • lekker organizer for maskara, neglefiler, neglelakk osv.
  • materiale: kalveskinn (hvitt), fløyel, filt
  • størrelse: 20 x 13 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-02-22T23:18:32+00:00