Trenger du hjelp?

Smokk med bart

kr 115
Incl. VAT
- +
FREE SHIPPING

Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

Få ting er finere å se, enn en fornøyd suttende baby. Med denne smokken med bart, blir barnet ditt i tillegg også veldig morsomt og ekstra søtt å se på. En baby med bart, det er jo hysterisk! Artig gave til foreldre.

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Alle foreldre kjenner til det øyeblikket når en sutrende baby aksepterer narresmokken den blir tilbudt og dermed umiddelbart begynner å smatte på den, ja til og med kanskje sovner. Smokken med bart tilfører litt ekstra komikk til denne situasjonen. For at babyen virkelig skal nyte snurrebart-smokken uten bekymring fra foreldre, er den selvfølgelig godkjent etter gjeldende normer (DIN EN 1400). Selve smokken består av BPA-fri silikon, og det fiffige dekorskiltet – altså snurrebarten – er laget av giftfritt Kunststoff. Barte-smokken lar foreldre og besøkende nyte tiden bedre med den lille Western-helten!

Smokken med bart er en artig og nyttig gave til nybakte foreldre, som garantert kommer til å lokke fram en latter, selv hos de mest slitne småbarnsforeldre. Og babyen blir nok også fornøyd. Artig gadget å ta bilder med for eksempel!

Detaljinformasjon

Smokken med bart

  • narresmokk av BPA-fri silikon, skilt i giftfritt kunststoff
  • størrelse: 6 x 7 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-09-21T13:25:10+00:00