Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Smokk med bart

kr 115
Incl. VAT
- +

Leveringstid: PÅ LAGER

Få ting er finere å se, enn en fornøyd suttende baby. Med denne smokken med bart, blir barnet ditt i tillegg også veldig morsomt og ekstra søtt å se på. En baby med bart, det er jo hysterisk! Artig gave til foreldre.
  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Alle foreldre kjenner til det øyeblikket når en sutrende baby aksepterer narresmokken den blir tilbudt og dermed umiddelbart begynner å smatte på den, ja til og med kanskje sovner. Smokken med bart tilfører litt ekstra komikk til denne situasjonen. For at babyen virkelig skal nyte snurrebart-smokken uten bekymring fra foreldre, er den selvfølgelig godkjent etter gjeldende normer (DIN EN 1400). Selve smokken består av BPA-fri silikon, og det fiffige dekorskiltet – altså snurrebarten – er laget av giftfritt Kunststoff. Barte-smokken lar foreldre og besøkende nyte tiden bedre med den lille Western-helten!

Smokken med bart er en artig og nyttig gave til nybakte foreldre, som garantert kommer til å lokke fram en latter, selv hos de mest slitne småbarnsforeldre. Og babyen blir nok også fornøyd. Artig gadget å ta bilder med for eksempel!

Detaljinformasjon

Smokken med bart

  • narresmokk av BPA-fri silikon, skilt i giftfritt kunststoff
  • størrelse: 6 x 7 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-18T16:05:29+00:00