Trenger du hjelp?

Smykkeholder

Fra kr 129
Incl. VAT
- +
FREE SHIPPING

Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

Dette er den perfekte gaven til en person som elsker smykker, øredobber, ringer eller armbånd. Det vakre treet ser ikke bare fantastisk ut, det gir også god plass til alle accessoirer. Denne gaven kommer til å skjenke mye glede.

* Påkrevd felt

kr 129

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Smykkeholderen er rett og slett den perfekte gaven til mannen eller kvinnen som elsker accessoirer, men som aldri klarer å holde orden i sysakene. Smykker med lange kjeder har en tendens til å krølle seg sammen i et eneste virvar, og det virker som at det skjer helt av seg selv. Med smykkeholderen unngår du slike trivialiteter, og du kan bruke tiden på å pynte deg istedenfor å luke i smykkeskrinet.

Dette er også et superfint interiørobjekt som tar seg flott ut på både soverommet og badet. Gi bort denne gaven til din beste venn, bror, søster eller kjæreste. Eller kanskje du har lyst på et smykkeholder til deg selv? Det er også lov. En vakker gave som passer til enhver anledning.

Detaljinformasjon

Smykkeholder

  • Velg mellom fugl eller ballerina
  • Én smykkeholder per pakke
  • Funksjon: Skål med smykkeholder som oppbevarer alle typer smykker
  • Materiale: Stål
  • Farge: Svart
  • Størrelse: 15 cm x 13,7 cm x 10,2 cm

Detaljinformasjon

Design: Ballerina

Material: Stahl

Maße: 17 x 16,5 x 2 cm

Detaljinformasjon

Design: Vögelchen

Material: Stahl

Maße: 17 x 16,5 x 2 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-08-03T09:05:30+00:00