Trenger du hjelp?

Smykkeskrin – ballerina med spilledåse

kr 735
Incl. VAT
- +
Dette smykkeskrinet er som en bildebok – en liten, dansende ballerina dukker opp når du åpner skrinet sammen med passende musikk fra spilledåsen. Dette er et forseggjort, lite skrin for smykker. De som har en forkjærlighet for juveler og nostalgi kommer til å elske denne gaven!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

For alle som har drømt om et klassisk smykkeskrin, er dette smykkeskrinet og spilledåsen den perfekte gaven. Skrinet har et vakkert design med quiltet mønster og små, nostalgiske hjerter. Den er 19,3 x 11,7 cm stor. Musikken fra spilledåsen og den dansende ballerinaen gjør deg rett og slett varm om hjertet. Melodien og dansen starter straks du åpner lokket på skrinet. Ballerinaen er plassert i sentrum av skrinet foran et lite, ovalt speil, med et fløyelsaktig rosa stoff som interiør, som dekker hele skrinet.

Du finner mange små rom som rommer mer enn nok plass til ringer eller øredobber, vakre smykker og armbånd, og mye mer. Smykkesamlere kommer til å elske dette lille skrinet, og de kommer til å føle seg som en prinsesse eller prins fra innsiden og ut. Dette er den ultimate gaven for alle nostalgikere der ute.

Detaljinformasjon

Mål: 19,3 x 11,7 cm

  • For inngravering: Ingen spesialtegn
  • Musikk: Fur Elise

Produktomtaler

Write a review
2020-09-25T02:23:56+00:00