Trenger du hjelp?

Smykkeskrin i tre med inngravering

kr 649
Incl. VAT
- +
Enkelt, vakkert og gjennomtenkt! Det naturlige, elegante smykkeskrinet åpner seg når du trekker ut skuffen foran. Når det graverte lokket svinger opp, avdekker innsiden et stort speil og ulike rom for å oppbevare ringer og andre smykker. Nydelig, diskret og lekkert utformet – en flott gaveidé!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Har du en partner eller en venninne som bare ELSKER smykker? Da har vi den perfekte gaveidéen, nemlig dette stilfulle og minimalistiske smykkeskrinet. Det vil ikke ta all oppmerksomhet, men har med et ekstra øyekast mye å by på. I lokket av tre, under en skinnende "diamant", kan du velge egen inngravering. Det er to linjer til disposisjon for å sende din kjære en hilsen. Om du deretter drar i det hvitmalte metallhåndtaket på skuffen, svinger lokket oppover og avdekker et stort speil på innsiden samtidig som det rommer oppbevaring for smykker.

Det er plass til 14 til 21 ringer (avhengig av størrelse) som vil være trygt, vakkert og ryddig organisert. En liten og en stor smykkeboks beskytter de andre små skattene. Vi kan på det varmeste anbefale dette smykkeskrinet i tre, særlig til alle smykkeelskere som setter pris på naturlig eleganse!

Detaljinformasjon

Smykkeskrin i tre med inngravering

  • Med inngravering på lokket – vennligst ikke benytt spesialtegn
  • Lokket åpnes ved å trekke ut skuffen
  • 1 rom til ringer og 2 rom til smykker
  • Mål: 23,5 x 14,5 x 5,7 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-04-01T13:08:56+00:00