Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Smykkeskrin med hest og klistremerker

kr 209
Incl. VAT
- +
Dette smykkeskrinet er dekorert med hester og gir plass for små hemmeligheter som barnet måtte ønske å ta vare på. Det kommer med over 1200 klistremerker slik at mottakeren kan dekorere skrinet etter egen kreativitet og ønsker! Ypperlig gave til en som er fan av hester!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Hester er det mange barn som elsker, og det er derfor helt klar at de ønsker alle former for hestedekorasjoner de kan henge på veggene og pynte rommet sitt med. Dette smykkeskrinet er en spesiell gave i denne sammenheng ettersom den lar mottakeren lage seg et helt unikt smykkeskrin dekorert med hester. Inkludert i pakken er nemlig 1200 små klistremerker som ligner litt på vakre edelsteiner i sin glitrende utførelse, og disse gir rom for mange kreative uttrykk etter eget ønske.

Smykkeskrin er noe alle små jenter synes er veldig spennende, for her kan man jo gjemme mange hemmeligheter i tillegg til sine vakre smykker. Når det er dekorert så flott som dette også, er det klart at det kommer til å bli en perfekt gave for jenter, eller gutter, fra 5 år og oppover. En garantert vellykket presang til ens eget barn, til en niese eller et barnebarn i forbindelse med bursdag!

Detaljinformasjon

Smykkeskrin med hest og klistremerker

  • et oppbevaringsskrin
  • med over 1200 klistremerker (inspirert av edelsteiner) til å lage et unikt smykkeskrin
  • størrelse på forpakning: 21 x 16 x 11 cm
  • merk: anbefalt minstealder fra produsent er 5 år

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-19T23:31:05+00:00