Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Smykkestativ "katter"

kr 125
Incl. VAT
- +
Praktisk og stilig på samme tid: Smykkestativet i form av lekende katter kommer garantert til å bli et blikkfang i rommet det plasseres i. På dette sorte stativet kan du henge halskjeder, ringer og armbånd, og på denne måten skape et helt unikt dekorasjonselement. Perfekt gave til alle som elsker katter og smykker!
This gift is popular! Only 1 item left

Beskrivelse

De som elsker smykker vet hvor viktig det er å oppbevare dem på en ordentlig måte. Noen velger å legge dem vekk i en skuff, men det er egentlig litt synd. Hvorfor ikke heller stille de vakre smykkene dine ut slik at alle får se? Dette utrolig stilige smykkestativet består av tre katter på en stamme og er laget av svartmalt stål. Det enkle og rene designet utgjør en lekker bakgrunn for de fargerike smykkene dine, og sørger for at de blir presentert på en flott og ikke-prangende måte. De lekende kattene er plassert i en rund skål, noe som også gir deg plass til ringer og øredobber.

Dette smykkestativet er virkelig en super gave til en kvinne som elsker smykker, og som ønsker å oppbevare disse på en ordentlig og dekorativ måte. Hvis du i tillegg har en venninne, datter, søster, kollega eller mor som elsker katter, ja da skyter du virkelig gullfuglen med denne gaveideen. Fungerer i forbindelse med alle festlige anledninger, bursdag som jul!

Detaljinformasjon

Smykkestativ "katter"

  • leveringsomfang: 1 smykkestativ
  • egenskaper:
  • egnet for halskjeder, ringer, armbånd og andre småting
  • enkel montering uten verktøy
  • brennlakkering på stål
  • farge: svart
  • størrelse: ca. 14 x 14 x 14 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-05-26T09:26:00+00:00