Trenger du hjelp?

Snakkende kaffekopp

kr 135
Incl. VAT
- +
Denne gaven er en unik måte å etterlate seg personlige meldinger på. Spill inn en beskjed i denne kaffekoppen og overrask din kjære med en hyggelig melding. En koselig gave som bringer masse kjærlighet til mottakeren!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Snakkende kaffekopp: Gi bort en stor overraskelse til din kjære! Bruk denne kaffekoppen for å overrekke en kjærlig melding og la partneren din vite hvor mye hun eller han betyr for deg. En flott gave med en personlig hilsen som sikrer mye moro! Vekk den morragretne på denne morsomme måten, eller ønsk morgenfuglen en fin dag, uten å måtte være til stede – koppen gjør snakkinga for deg!

Se for deg at du løfter opp kaffekoppen og får høre din kjæres stemme som forteller deg hvor mye han eller hun elsker deg. Eller barnet ditt som ønsker deg en god morgen. Hvor koselig er ikke det da? Eller gi den bort til bestevennen din eller noen som bare trenger en oppmuntring i hverdagen! En nydelig gave som vil glede mange.

Detaljinformasjon

Snakkende kaffekopp

  • Koppen bruker utskiftbare batterier (batterier medfølger).
  • Talemeldingen kan være opptil 7 sekunder lang.
  • ADVARSEL: Koppen kan ikke vaskes i oppvaskmaskin og innspilling av talemelding må skje før enheten kommer i kontakt med vann

Produktomtaler

Write a review
2020-09-23T14:20:00+00:00