Trenger du hjelp?

Snøkule med brullupsmotiv

kr 115
Incl. VAT
- +
En liten og ekstraordinær overraskelse til bryllupet! Denne snøkulen kommer med et valgfritt bilde på innsiden, og med et lite brudepar i virvlende snø! Den uvanlige og underholdende bakgrunnen, skaper en morsom og unik snøkule som passer som gave til selve bryllupet, eller til de påfølgende bryllupsdagene!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

En helt unik bryllupsgave der man kan plassere sitt favorittbilde inni snøkulen! Dette skaper en lekker dekorasjon til minne om den store dagen, og en søt kjærlighetsgave om man gir den til sin kjære på selve bryllupsdagen! Sett snøkulen på stuebordet, i bokhyllen eller på kontoret, sånn at den bringer gode minner. Kombinasjonen av bildet, det søte bryllupsparet og de virvlende snøflakene gjør dette til en ekstraordinær bryllupsgave.

Ved å plassere bryllupsbildet inni denne snøkulen, har man skapt et vakkert minne fra den romantiske bryllupsdagen, og kan også gis som gaver fra bruden og brudgommen til gjestene. En vakker og original gaveidé på den viktigste dagen i livet, og som derfor bør minnes på et helt spesielt vis!

Detaljinformasjon

Snøkule med bryllupsmotiv

  • Mål: 6,5 x 6,2 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-02-19T06:17:53+00:00