Trenger du hjelp?

Snoopy – bilderamme med gravering

kr 429
Incl. VAT
- +
Så utrolig søt: Snoopy bilderamme leveres med to inngraverte navn forbundet med en "&". Rammen i forgylt sølv utstråler ikke bare høy kvalitet, men får også gaven til å skinne – spesielt dersom et bilde av et kjærestepar er inkludert. En romantisk idé for alle de som har en forkjærlighet for Snoopy!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Vi har alltid visst det: Snoopy har en romantisk side! På den vakre bilderammen i forgylt sølv er det i allefall tydelig, fordi den lille hunden i tegneserien Knøttene holder godt rundt et rødt hjerte. Hvem tenker han på? Kanskje på Woodstock, den lille, gule fuglen som er oppe på kanten av rammen og venter på å lande. Så søt, nå kan tegneserieromansen på denne bilderammen også være sammen med bildet av dine favorittpersoner!

Dette er den ultimate gaveidéen for alle Snoopy-entusiaster. Passer til alle anledninger i forbindelse med kjærlighet, fordi Snoopy-bilderammen graverer inn to navn – en personlig ære for forbindelsen mellom kjærester. Rammen med den søte tegneseriehunden passer like godt som gave til jubileumet som en søt overraskelse på Valentinsdagen. Åh, med en slik fantastisk gave kan forelskede Snoopy-entusiaster glede seg hver dag!

Detaljinformasjon

Snoopy – bilderamme med gravering

  • Forgylt sølv og motstandsdyktig mot riper
  • Kan stå eller henges opp
  • Mål: Bildestørrelse 10 x 15 cm
  • Rammestørrelse 17 x 17,5 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-07-04T01:55:17+00:00