Trenger du hjelp?

Snoopy – Sparebøsse med gravering

kr 745
Incl. VAT
- +
Snoopy, den smarteste hunden i tegneseriens historie (beklager Idefix), fås nå som en vakker sparebøsse! Han sitter på taket til sitt lille sølvforgylte hundehus i høyglans og vokter skattene som er betrodd ham. Dette er en må-ha-gave til alle Snoopy-entusiaster, og som leveres med personlig gravering. En fantastisk gaveidé!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Den vakre sparebøssen med Snoopy-motiv er plettfri og i sølvforgylt høyglans. Ikke rart at Snoopy sitter der med et smil på leppene! Han har sikkert drømt hele livet om å gjøre hytta om til et palass – nå gir han Snoopy-entusiaster en mulighet til å få en Snoopy-sparebøsse! I det lille hundehuset med den søte hunden på taket kan små og store fans få oppfylt sine drømmer.

Myntene og sedlene er godt bevoktet og takket være graveringen med navn og dato, (eller en liten hlisen), vet alle hvem Snoopy-sparebøssen tilhører. Den vakre sparebøssen med den offisielle velsignelsen av Snoopy passer godt som en gave til viktige begivenheter som for eksempel konfirmasjon eller bursdager. En glimrende idé!

Detaljinformasjon

Snoopy – Sparebøsse med gravering

  • Sølvforgylt og av høy kvalitet, gravering og malt
  • feilfri, skinnende inngravering (ingen spesialtegn)
  • tung versjon
  • Mål: 8 x 11 x 6 cm med Snoopy gave-emballasje

Produktomtaler

Write a review
2020-06-04T14:11:34+00:00