Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Sofa-butler "James"

kr 455
Incl. VAT
- +
Uansett om armlenet på sofaen er 16 eller 25 cm bredt, står sofa-butleren stødig på ethvert underlag slik at du får en deilig og behagelig TV-kveld. Takket være en genial klemme holder brettet seg alltid horisontalt og stabilt. Slik kan du alltid nå kakaokoppen, ølen, fjernkontrollen, nøttene og alt annet du måtte trenge for en deilig kveld på sofaen.Uansett om du skal lese, se på TV eller kose med din kjære trenger du ikke forlate sofaen for å hente boka, smarttelefonen eller smågodtet. Sofa-butleren er ikke bare eksepsjonelt praktisk, den ser også veldig bra ut. Dens moderne design kombinert med det utsøkte håndverket og kvalitetsmaterialene sørger for at du vil nyte godt av denne praktiske hjelperen i lang tid. Superfin gaveidé!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

James, kom hit med nøttene er du snill! Hvor ofte har du ikke ønsket deg en butler som kan gi deg en hjelpende hånd? Nå kan ønsket ditt gå i oppfyllelse! James, sofa-butleren, sørger for at brettet ditt står trygt og stødig på sofaen, så du kan ha deilige snacks, drikke og lignende lett tilgjengelig. Denne gaveidéen, som byr på ekstra luksus, er ideell for de som liker å lene seg tilbake og slappe av!

Detaljinformasjon

Sofa-butler "James"

  • Brukervennlig sofabrett
  • Egnet for sofaer med armlener fra 16 til 25 cm
  • Bredde: 28,4 x 28,4 x 11 cm
  • Materiale: Pulverlakkert metall
  • Farge: Hvit med grått kunstlær

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-17T22:59:18+00:00