Trenger du hjelp?

Sokkesett – «Tropicool»

kr 175
Incl. VAT
- +
De fargerike sokkene med sitt tropiske utseende, sørger for en liten fest for føttene dine hver gang du tar de på! I dette artige sokkesettet får du seks individuelle sokker som setter farge på føttene dine, og hvor du kan velge sokker ut i fra humøret! Hver sokk er unik, og full av farger og tropiske frukter som leveres i en matchende gaveeske. En perfekt gave til alle som liker å skille seg litt ut i klesveien!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

De som elsker spesielle sokker, vil elske dette morsomme sokkesettet som består av seks ulike sokker med tropisk tema. Her kan man matche sokkene som man vil, slik at man alltid har et nytt og spennende sokkepar på føttene! Hva med ananas på en knallrosa bakgrunn, eller deilige vannmeloner på en gul bakgrunn? Eller hva med fargesterke blomster eller søte pelikaner? Nå kan du kombinere sokkene som du vil, eller la deg overraske over hva som dukker opp på føttene dine!

Sokkesettet «Tropicool» er en kjempeartig gaveidé som vil elskes av alle, og særlig de som liker å sette farge på verden. Sokkene er laget hovedsakelig av bomull, og er derfor meget behagelige. Størrelsen på sokkene går fra 37–42, og dette er sokker som tåler mye og kan vaskes i vaskemaskinen. Nå trenger du aldri mer lete etter den savnede sokken til det matchende sokkeparet! En artig overraskelse til bursdagen eller andre gledefulle anledninger!

Detaljinformasjon

Sokkesett – «Tropicool»

  • Sokkesett i størrelse 37–42
  • Hvert sokkesett består av seks ulike sokker
  • Kan vaskes i vaskemaskinen opp til 40 grader (Les vaskeinstruksjonen)
  • Materiale: 80 prosent bomull, 19 prosent polyamid, 1 prosent elastan
  • Leveres i pen gaveinnpakning

Produktomtaler

Write a review
2020-09-21T20:36:10+00:00