Trenger du hjelp?

Solfanger i hjerteform

kr 69
Incl. VAT
- +
Det søte lysspillet med hjerte: solfangeren har fått navnet sitt fordi den forvandler usynlig UV-lys til synlig lys og leder det videre – dermed begynner det røde hjertet å lyse ”magisk”. Utrolig vakkert å bevitne, spesielt om morgenen og i kveldsskumringen.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Hemmeligheten bak hvorfor solfangerhjertet, spesielt i de tidlige morgentimene og kveldstimene, på nesten magisk vis begynner å lyse? Fluoriserende akryl! Dette materialet forvandler usynlig UV-lys til lys som er synlig, og leder det så utover til hjertet. Dermed lyser det røde hjertet plutselig opp – spesielt når det er skumring eller på dager med mye skydekke, er dette fenomenet ekstra godt synlig. Det vakre hjertet er et supert dekorasjonselement og kan stikkes nedi en plante, eller henges opp på et lysfullt sted, både ute eller inne. Når hjertet begynner å lyse har man et blikkfang i rommet som det er helt umulig å ikke bli fascinert av!

Gi bort denne solfangeren i hjerteform til noen som setter pris på små ting med mye magi i. Mottakeren kan henge den opp på balkongen, terrassen eller ved vinduet, og garantert få mye glede av det. Den er værresistent og har lang levetid, og dermed er man garantert utallige dager med vakkert skinn!

Detaljinformasjon

Solfanger i hjerteform

  • materiale: fluoriserende akryl
  • lengde: 6 cm
  • med stav (25 cm, fiberglass) og oppheng

Produktomtaler

Write a review
2020-09-21T20:44:30+00:00