Trenger du hjelp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Legg til ny tekst
Arial
  • Maksimal bildestørrelse. 10MB
  • Kompatibel datatype. gif, jpg, jpeg, png, bmp
  Eller dra og slipp
  Quality of selected imagel

  Solskjerming

  kr 219
  Incl. VAT
  - +
  Solskjerming til bilen er en flott gave som holder bilen kjølig selv på de varmeste dagene! Men, ikke bare det, du kan holde sola ute med et personlig bilde som gjør en unik gave man ikke får noe annet sted i verden. En superbra solskjerming som gjør en optimalt rustet for sommeren!

  eller

  Other customers bought

  Beskrivelse

  Denne gaven for bilister er helt super på sommeren! Endelig trenger du ikke lete i lange tider for å finne en parkeringsplass i skyggen når du er ute og kjører, samme hvor mye sola steker. Den personlige solskjermingen er meget praktisk og det personlige bildet er gjennomsiktig. Med denne solskjermingen i bilvinduet vet alle hvem bilens eier er!

  En uvanlig og unik gave som sikrer hyggelige bilturer. Denne gaven er perfekt til å holde sommervarmen ute. Selvfølgelig er det også bra at de personlige bildene ser bra ut og kan vises fram! Bare velg et bilde du liker – kreativitet kjenner ingen grenser. Samme om du velger et familiebilde eller et bilde av kjæledyret, så får gaven et personlig preg! La sommeren komme!

  Detaljinformasjon

  Solskjerming

  • Leveres med to sugekopper til montering
  • Mål: 39 cm høy, 45 cm bred

  Produktomtaler

  Write a review
  2020-01-29T04:32:37+00:00