Trenger du hjelp?

Sølvbelagt smykkeetui med gravering

kr 449
Incl. VAT
- +
FREE SHIPPING

Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

Dette vakre, harde og sølvbelagte smykkeetuiet med gravering er et flott blikkfang både på soverommet og badet. Det enkle, klare og blanke etuiet i høy kvalitet er nøye belagt med midnattblå foring, og med gravering etter personlig ønske. Overrask og gled din kjære til bursdag, bryllup eller en annen anledning!

* Påkrevd felt

This gift is popular! Only 1 item left

kr 449

eller

Beskrivelse

En vakker idé! Dette smykkeskrinet er virkelig en pryd og dekorerer ethvert bord eller skuff med sin vakre design. Smykkeetuiet er sølvbelagt gjentatte ganger slik at det har en feilfri og skinnende glatt overflate som du kan speile deg i. Når du åpner smykkeskrinet overbevises du av enda mer fin dekor, et fløyelsesaktig blåsvart fôr.

Høydepunktet er imidlertidig den personlige graveringen som gjør at du kan tilpasse gaven til den du ønsker – stilfullt! 20 tegn er tilgjengelig for deg på forsiden i et hjerte som kan forvandles til enhver anledning. Enten det er til "My valentine" eller "Martina og Robert", så finner du de riktige ordene som uansett vil fange oppmerksomheten til den som åpner gaven. Romantisk, staselig og personlig! Denne gaveidéen er fin til bryllupet, bursdagen eller valentinsdagen!

Detaljinformasjon

Sølvbelagt smykkeetui med gravering

  • Materiale: basismaterialet er av sink, hvor etuiet er sølvbelagt og beskyttet mot misfarging
  • Mål: 10 x 8 x 4 cm
  • Gravering med opptil 20 tegn

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-10-17T17:51:31+00:00