Trenger du hjelp?

Sølvfarget lærarmbånd med gravering

kr 599
Incl. VAT
- +
For den som liker oppmerksomhet! Dette kontrastfylte, stilsikre armbåndet er laget med kjærlighet for design og materialer. Sølvfarget nappalær, flettet okseskinn og rustfritt stål gjør sitt for å skape et elegant og anvendelig tilbehør. Passer like godt til hverdags som til fest. Det beste av alt: det kan graveres med opptil 20 tegn for en mer personlig gave! Perfekt til både jul, Valentinsdagen og bursdag.

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Et armbånd for den som setter pris på kontraster og flotte materialkombinasjoner. Laget med stilsikker eleganse, nøyaktighet og kvalitetsmaterialer som sølvfarget nappalær, flettet okseskinn og rustfritt stål, er dette et armbånd som passer til både hverdags og fest, og som sitter behagelig på huden. Kontraster møtes i dette spesielle armbåndet, noe som gjør at det passer til både røffe, sporty og mer nedtonede antrekk.

Den runde graveringsplaten i rustfritt stål er et blikkfang og gir deg muligheten til å gi en svært personlig gave, enten du ønsker å glede kjæresten eller ei venninne. To linjer kan graveres inn, med totalt 20 tegn. Hva med å gravere inn navnene på barna deres? Eller kanskje datoen da du og din kjære ble smidd i Hymens lenker? Med dette stilige, kontrastfylte lærarmbåndet har du en spennende gave som passer til utallige anledninger – enten det er Valentinsdagen, julaften eller bursdag som skal feires!

Detaljinformasjon

Sølvfarget lærarmbånd med gravering

  • Materiale: flettet okselær og rundsydd nappalær med øglepreg
  • Størrelse på båndene: 4 mm
  • Bajonettlås i rustfritt stål
  • Inklusive individuell gravering på anhenget (maks. 20 tegn)
  • Diameter på anheng: 10 mm
  • Armbåndlengde: ca. 38 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-09-23T14:59:42+00:00