Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Sølvforgylt bilderamme med gravering

Fra kr 315
Incl. VAT
- +
En sølvforgylt bilderamme for det spesielle øyeblikket mellom to personer, som fortjener en skikkelig innramming! Denne elegante bilderammen med personlig gravering er en flott gave for å vise frem et bilde som betyr ekstra mye. Eller hvorfor ikke bruke favorittbildet til mottakeren av gaven? Med navn og dato gravert inn i bilderammen, blir dette en vakker gaveidé til spesielle anledninger. Hva med å ramme inn bildet av deg og din partner fra bryllupsdagen, med gravert tekst for å gjøre det helt unikt!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.
  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Det spesielle øyeblikket eller favorittbildet ditt vil se enda bedre ut i denne pene bilderammen. Dette er den perfekte bilderammen til brudebildet som så mange holder kjær, og der du også kan skrive på navnet til deg og din partner, samt datoen for bryllupet. Eller hva med å ramme inn bildet av det første bildet med deg og babyen, eller et bilde fra den fantastiske bryllupsreisen? En flott gave både til deg selv og andre!

En bilderamme med både navn og dato som gjør gaven ekstra morsom, og der du kan velge mellom tre forskjellige rammetyper: For bilder på 10 x 15 centimeter, kan du velge mellom en matt ramme, gyllen ramme med glitter, eller en med blank lakk. For bilder på 13 x 18 centimeter, finnes det en større og blankere variant. Uansett hvilken ramme du velger, er denne sølvbelagte bilderammen en vakker gaveidé til det spesielle jubileet eller bryllupsdagen!

Detaljinformasjon

Sølvforgylt bilderamme med gravering

  • Velg mellom tre varianter:
  • For bilder med dimensjoner 10 x 15 cm (glanset ramme)
  • For bilder med dimensjoner 10 x 15 cm (matt ramme, med gyllent glitter)
  • Merk: Ingen bruk av spesialtegn til gravering!

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-10-15T14:52:00+00:00