Trenger du hjelp?

Sølvkjede "Infinity"

Fra kr 589
Incl. VAT
- +
Uendelighet, makt og uendelig kjærlighet! Betydningen av "infinity" på halskjedet er annerledes. Men ideen bak en slik gave er tosidig: grenseløs hengivenhet for hverandre. Det vakre halsbåndet laget av 925 sterling sølv er tilgjengelig i tre farger, dermed er det noe for enhver smak. Spesielt slående er tegnet "infinity" - åttetall. En pen gave til bursdag eller jul.

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Infinity-smykket er unektelig en trend. Det symboliserer uendelig kjærlighet, makt og uendelighet. Tallet "åtte" på siden kalles også "loop" og ble første gang nevnt på 1700-tallet av matematikeren John Wallis, som ønsket å skape et symbol for uendelighet. Dette vakre smykket er laget i 925 sterling sølv og er tilgjengelig i tre farger: forgylt sølv, gult gull og roségull.

La det forsiktig gli over hodet, og det fasjonable kjedet kommer nærmere hjertet – noe som igjen gir gode forhold for infinity og styrke. Ekstra: Infinity-halskjedet kan justeres i lengden og passer til de fleste. Overrask din søster, mor, venn eller bestevenn med dette uendelige kjedet, og vis dem hvor mye de betyr for deg!

Detaljinformasjon

Sølvkjede "Infinity"

  • Levering: 1 kjede
  • Funksjoner: justerbar lengde, forskjellige farger, vakker skrift "Happy" på anhenget
  • Materiale: 925 sterling sølv
  • Farger: forgylt sølv, gult gull, roségull
  • Mål anheng: ca. 1,5 cm
  • Mål kjede: ca. 40-45 cm (justerbart)

Produktomtaler

Write a review
2020-08-13T11:35:57+00:00