Trenger du hjelp?

Sølvkrukke med gravering

kr 279
Incl. VAT
- +
FREE SHIPPING

Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

I denne edle og skinnende sølvkrukken kan man legge både smykker, medisiner, ja, til og med barnets første tenner! En flott liten krukke som kan brukes til det meste, og som blir en stilig detalj på nattbordet eller på badet!

* Påkrevd felt

This gift is popular! Only 1 item left

kr 279

eller

Beskrivelse

Denne nydelige sølvkrukken er den perfekte beholderen til å lagre bestemors gamle smykke i, eller til å legge gifteringen oppi når man tar seg et bad. En flott gaveidé som også kan graveres for å gjøre den ekstra personlig og unik. En krukke som tar seg godt ut uansett hvor man plasserer den, og som blir en lekker interiørdetalj takket være sitt diskret design og skinnende finish. Denne sølvkrukken blir raskt favoritten, der man kan legge alle de små tingene som betyr så mye.

En edel gaveidé som kan gis til både store og små, og som blir ekstra spesiell om man graverer navnet til mottakeren på lokket. En gave som passer til alle anledninger, og som mottakeren vil elske!

Detaljinformasjon

Sølvkrukke med gravering

  • Forsølvet i høy kvalitet, beskyttet mot misfarging
  • Diameter: 4,2 cm
  • Maks 10 bokstaver per linje (med maks 1 stor bokstav)
  • Merk: Ikke bruk spesialtegn til graveringen

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-10-17T17:52:07+00:00